Noua revoluţie a glucozei. Indicele glicemic - o soluţie pentru sănătate ideală
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-669-179-9
Editura: Curtea Veche
Anul publicării: 2006
Pagini: 360
Format: 13X20
DESCRIERE
Noua revoluţie a glucozei. Indicele glicemic - o soluţie pentru sănătate ideală
În 1996, introducerea factorului de indice glicemic (IG) a însemnat o revoluţie în domeniul nutriţiei, fapt ce a condus la apariţia cãrţii Noua revolutie a glucozei, un bestseller de nivel mondial. Conceptul de indice glicemic a schimbat radical felul în care gândim despre alimentaţie. Volumul demonstreazã felul în care alimentele cu un indice glicemic mic au un impact benefic major asupra sãnãtaţii noastre a tuturor.
Cu alte cuvinte, Noua revolutie a glucozei vã va explica tot ceea ce trebuie sã ştiţi despre indicele glicemic, de ce este atât de important pentru o sãnãtate durabilã şi cum vã ajutã în mod concret:
1. atingerea unei sãnãtãţi perfecte
2. scãdere în greutate
3. reducerea riscului producerii unui atac de cord
4. controlul glicemiei (nivelul glucozei din sânge)
5. menţinerea sub control a diabetului de tip 1 sau 2
6. vindecarea sindromului X
Noua revolutie a glucozei furnizeaza concluziile celor mai recente cercetãri asupra indicelui glicemic, studii de ultima ora în ceea ce priveşte sãnãtatea inimii, scãderea în greutate, precum şi sfaturi extrem de importante pentru sãnãtatea copiilor. Reţetele si planurile de meniu propuse, cu valori IG actualizate, vã vor ajuta sã aplicaţi conceptul de indice glicemic. Citind aceastã carte, vã veţi convinge cã indicele glicemic este un concept care poate revoluţiona în cel mai benefic mod felul în care vã alimentaţi.
Noua revolutie a glucozei se adreseazã tuturor, iar informaţiile transmise sunt valabile în orice zi, pentru orice meniu.
În 1996, introducerea factorului de indice glicemic (IG) a însemnat o revoluţie în domeniul nutriţiei, fapt ce a condus la apariţia cãrţii Noua revolutie a glucozei, un bestseller de nivel mondial. Conceptul de indice glicemic a schimbat radical felul în care gândim despre alimentaţie. Volumul demonstreazã felul în care alimentele cu un indice glicemic mic au un impact benefic major asupra sãnãtaţii noastre a tuturor.
Cu alte cuvinte, Noua revolutie a glucozei vã va explica tot ceea ce trebuie sã ştiţi despre indicele glicemic, de ce este atât de important pentru o sãnãtate durabilã şi cum vã ajutã în mod concret:
1. atingerea unei sãnãtãţi perfecte
2. scãdere în greutate
3. reducerea riscului producerii unui atac de cord
4. controlul glicemiei (nivelul glucozei din sânge)
5. menţinerea sub control a diabetului de tip 1 sau 2
6. vindecarea sindromului X
Noua revolutie a glucozei furnizeaza concluziile celor mai recente cercetãri asupra indicelui glicemic, studii de ultima ora în ceea ce priveşte sãnãtatea inimii, scãderea în greutate, precum şi sfaturi extrem de importante pentru sãnãtatea copiilor. Reţetele si planurile de meniu propuse, cu valori IG actualizate, vã vor ajuta sã aplicaţi conceptul de indice glicemic. Citind aceastã carte, vã veţi convinge cã indicele glicemic este un concept care poate revoluţiona în cel mai benefic mod felul în care vã alimentaţi.
Noua revolutie a glucozei se adreseazã tuturor, iar informaţiile transmise sunt valabile în orice zi, pentru orice meniu.
Accesul clienţilor
-Promoţii
-- 42,75 leiPRP: 45,00 lei
- 69,35 leiPRP: 73,00 lei
- 27,55 leiPRP: 29,00 lei
RECENZII