Marul - cultivare si retete culinare
DESCRIERE
Acest fruct există în mii de soiuri, este delicios şi aspectuos în diverse mâncăruri şi are efecte terapeutice recunoscute şi apreciate.
În această carte sunt prezentate pe larg toate beneficiile acestor fructe atât de îndrăgite. În introducere veţi afla date despre istoricul mărului, aspecte legate de cultivarea acestei plante, descrierea principalelor soiuri, efectele terapeutice ale merelor şi domeniile lor de utilizare. Lecturând paginile cărţii, facem cunoştinţă cu principalele soiuri de mere româneşti: Aromat de vară, Prima, Frumos de Voineşti, Ardelean, Delicios de Voineşti, Auriu de Bistriţa, Generos, Florina etc.
Partea a doua cuprinde o colecţie de reţete culinare cu mărul în prim-plan, începând de la salate gustoase, supe, preparate din carne şi peşte şi încheind cu prăjituri savuroase cu mere.
Accesul clienţilor
-Promoţii
-- 40,85 leiPRP: 43,00 lei
- 19,00 leiPRP: 20,00 lei
- 65,55 leiPRP: 69,00 lei
RECENZII