La masă cu Jamie
Preț: 88,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Jamie Oliver
ISBN: 978-973-669-266-6
Editura: Curtea Veche
Anul publicării: 2006
Pagini: 328
Format: 18,7x24,5
DESCRIERE
La masă cu Jamie
E ora mesei!
La masă cu Jamie nu seamănă cu nici o altă carte de bucate. Pe lângă cuptor, această carte este cel mai important lucru care trebuie să se afle în bucătăria dumneavoastră. De ce? Fiindcă ea nu vă prezintă doar 120 de reţete extraordinare, ci vă ajută să alegeţi un mod de viaţă.
Cartea nu vă învaţă cum să gătiţi meniuri de restaurant, ci vă oferă opţiuni pentru a trăi mai bine, împreună cu familia. În majoritatea reţetelor se folosesc ingrediente pe care le puteţi cumpăra de la orice magazin; în plus, veţi găsi variante noi, accesibile ale felurilor dumneavoastră de mâncare preferate — supe, salate, paste, carne, peşte, deserturi şi legume — precum şi nişte meniuri cu adevărat uluitoare. De exemplu, un întreg capitol este dedicat „umilului“ sandviş. Există şi o secţiune absolut genială, intitulată „Arborele genealogic“, care vă arată cum, pornind de la un principiu de bază, puteţi să vă lărgiţi repertoriul culinar şi să priviţi mâncarea într-un mod cu totul nou. Un alt capitol este intitulat „Top 10“ şi conţine cele mai bune reţete ale primelor zece mâncăruri preferate pe plan mondial, conform părerilor a mii de persoane care au accesat site-ul lui Jamie. De asemenea, veţi găsi sugestii privind aranjarea bucătăriei.
Este o carte de bucate pentru toată lumea. Vă oferă tot ce veţi avea nevoie să ştiţi vreodată despre cum să vă hrăniţi corespunzător, dumneavoastră şi toată familia. Ce-ar putea fi mai important?
Jamie Oliver a început să gătească de la vârsta de 8 ani, în localul părinţilor lui, The Cricketers, din Clavering, Essex, şi a lucrat cu unii dintre cei mai renumiţi maeştri bucătari din lume. În prezent, conduce localul Fifteen — unul dintre cele mai bune restaurante din Londra, prezentat şi în serialul de televiziune Jamie’s Kitchen de pe Channel Four.
Jamie a publicat în The Times, precum şi în revistele GQ şi Marie Claire. În prezent scrie pentru revista Delicious din Marea Britanie şi Australia.
De asemenea, a înfiinţat şi continuă să fie implicat în organizaţia de caritate Cheeky Chops, care oferă instruire şi îndrumare tinerilor cu dezavantaje, permiţându-le să-şi urmeze visurile şi să devină bucătari.
Jamie trăieşte la Londra cu soţia lui, Jools, şi fetiţele lor, Poppy şi Daisy.
Descoperiţi bucătarul din dumneavoastră accesînd www. jamieoliver. com.
„Jamie Oliver e unic. E extraordinar să-l priveşti. E fantastic să găteşti după reţetele lui.“
Delia Smith
„Jamie ar merita să fie decorat cu «Victoria Cross».“
The Times
„Reţetele lui Jamie sunt o încântare.“
Nigel Slater
E ora mesei!
La masă cu Jamie nu seamănă cu nici o altă carte de bucate. Pe lângă cuptor, această carte este cel mai important lucru care trebuie să se afle în bucătăria dumneavoastră. De ce? Fiindcă ea nu vă prezintă doar 120 de reţete extraordinare, ci vă ajută să alegeţi un mod de viaţă.
Cartea nu vă învaţă cum să gătiţi meniuri de restaurant, ci vă oferă opţiuni pentru a trăi mai bine, împreună cu familia. În majoritatea reţetelor se folosesc ingrediente pe care le puteţi cumpăra de la orice magazin; în plus, veţi găsi variante noi, accesibile ale felurilor dumneavoastră de mâncare preferate — supe, salate, paste, carne, peşte, deserturi şi legume — precum şi nişte meniuri cu adevărat uluitoare. De exemplu, un întreg capitol este dedicat „umilului“ sandviş. Există şi o secţiune absolut genială, intitulată „Arborele genealogic“, care vă arată cum, pornind de la un principiu de bază, puteţi să vă lărgiţi repertoriul culinar şi să priviţi mâncarea într-un mod cu totul nou. Un alt capitol este intitulat „Top 10“ şi conţine cele mai bune reţete ale primelor zece mâncăruri preferate pe plan mondial, conform părerilor a mii de persoane care au accesat site-ul lui Jamie. De asemenea, veţi găsi sugestii privind aranjarea bucătăriei.
Este o carte de bucate pentru toată lumea. Vă oferă tot ce veţi avea nevoie să ştiţi vreodată despre cum să vă hrăniţi corespunzător, dumneavoastră şi toată familia. Ce-ar putea fi mai important?
Jamie Oliver a început să gătească de la vârsta de 8 ani, în localul părinţilor lui, The Cricketers, din Clavering, Essex, şi a lucrat cu unii dintre cei mai renumiţi maeştri bucătari din lume. În prezent, conduce localul Fifteen — unul dintre cele mai bune restaurante din Londra, prezentat şi în serialul de televiziune Jamie’s Kitchen de pe Channel Four.
Jamie a publicat în The Times, precum şi în revistele GQ şi Marie Claire. În prezent scrie pentru revista Delicious din Marea Britanie şi Australia.
De asemenea, a înfiinţat şi continuă să fie implicat în organizaţia de caritate Cheeky Chops, care oferă instruire şi îndrumare tinerilor cu dezavantaje, permiţându-le să-şi urmeze visurile şi să devină bucătari.
Jamie trăieşte la Londra cu soţia lui, Jools, şi fetiţele lor, Poppy şi Daisy.
Descoperiţi bucătarul din dumneavoastră accesînd www. jamieoliver. com.
„Jamie Oliver e unic. E extraordinar să-l priveşti. E fantastic să găteşti după reţetele lui.“
Delia Smith
„Jamie ar merita să fie decorat cu «Victoria Cross».“
The Times
„Reţetele lui Jamie sunt o încântare.“
Nigel Slater
Accesul clienţilor
-Promoţii
-- 42,75 leiPRP: 45,00 lei
- 69,35 leiPRP: 73,00 lei
- 27,55 leiPRP: 29,00 lei
RECENZII