Ghidul alimentelor-ce si cat mancam
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor: Julia Heller
ISBN: 978-973-629-299-6
Editura: Lider
Anul publicării: 2013
DESCRIERE
Iata, in sfarsit, o carte pe care o poti include, fara rezerve, in colectia ta de lucrari pe teme de sanatate!
Fie ca doresti sa urmezi un regim alimentar, la sfatul medicului, in cazul depistarii unor afectiuni(colesterol marit, diabet, hipoglicemie etc.), sa scazi sau sa cresti in greutate, sau, pur si simplu, sa iti imbunatatesti calitatea vietii, acest ghid iti va deveni indispensabil. Te vei afla astfel in posesia unor informatii valoroase pentru echilibrarea dietei personale, descoperind numarul de calorii, proteine, carbohidrati, grasimi, colesterol, sodiu si fibre continute de majoritatea alimentelor de baza, dar si de cele preparate, din conserve sau congelate.
Usor de consultat, urmarind o trecere in revista a tuturor alimentelor, in ordine alfabetica, pe care le consumam zilnic, lucrarea de fata devine un mijloc sigur si eficace de a afla secretul unei sanatati de fier.
Fie ca doresti sa urmezi un regim alimentar, la sfatul medicului, in cazul depistarii unor afectiuni(colesterol marit, diabet, hipoglicemie etc.), sa scazi sau sa cresti in greutate, sau, pur si simplu, sa iti imbunatatesti calitatea vietii, acest ghid iti va deveni indispensabil. Te vei afla astfel in posesia unor informatii valoroase pentru echilibrarea dietei personale, descoperind numarul de calorii, proteine, carbohidrati, grasimi, colesterol, sodiu si fibre continute de majoritatea alimentelor de baza, dar si de cele preparate, din conserve sau congelate.
Usor de consultat, urmarind o trecere in revista a tuturor alimentelor, in ordine alfabetica, pe care le consumam zilnic, lucrarea de fata devine un mijloc sigur si eficace de a afla secretul unei sanatati de fier.
Accesul clienţilor
-Promoţii
-- 42,75 leiPRP: 45,00 lei
- 69,35 leiPRP: 73,00 lei
- 27,55 leiPRP: 29,00 lei
RECENZII