Fructe, legume si flori

Preț: 17,50 lei
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-1822-16-7
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 400
Format: 13X20

DESCRIERE

FRUCTE, LEGUME si FLORI Cuprins Cap. 1. Păstrarea în stare proaspătă a produselor horticole 9 Cap. 2. Tehnologia valorificării în stare proaspătă a căpşunelor şi a fructelor de arbuşti fructiferi 26 Cap. 3. Tehnologia valorificării în stare proaspătă a fructelor drupacee (sâmburoase) 33 Cap. 4 Tehnologia valorificării în stare proaspătă a fructelor pomacee (seminţoase) 44 Cap. 5. Tehnologia de valorificare a nucilor 57 Cap. 6. Tehnologia de valorificare în stare proaspătă a strugurilor de masă 64 Cap. 7. Tehnologia de valorificare în stare proaspătă legumelor solanacee de la care se consumă fructele 71 Cap. 8. Tehnologia de valorificare în stare proaspătă a legumelor curcubitaceae 84 Cap. 9. Tehnologia valorificării în stare proaspătă a legumelor de păstăi 96 Cap. 10. Tehnologia valorificării în stare proaspătă a legumelor de frunze şi a unor specii mai puţin răspândite 103 Cap. 11. Tehnologia valorificării în stare proaspătă a legu- melor bulboase.. 118 Cap. 12. Tehnologia valorificării legumelor rădăcinoase în stare proaspătă 137 Cap. 13. Tehnologia de valorificare a tuberculilor de cartof 150 Cap. 14. Tehnologia valorificării în stare proaspătă a legumelor din grupa verzei 165 Cap. 15. Tehnologia valorificării în stare proaspătă a ciupercilor comestibile cultivate 177 Cap. 16. Tehnologia valorificării florilor 181 Cap. 17. Valorificarea produselor horticole subtropicale şi tropicale 240 Cap. 18. Tehnologia valorificării seminţelor şi materialului săditor horticol 246 Cap. 19. Aspecte generale privind valorificarea prin prelucrare industrială a produselor horticole 264 Cap. 20. Tehnologia produselor semiindustrializate din fructe... 281 Cap. 21. Tehnologia produselor semiindustrializate din legume 290 Cap. 22. Tehnologii de deshidratare la produsele horticole 308 Cap. 23. Tehnologii de concentrare 326 Cap. 24. Tehnologia produselor pasteurizate şi termosterlizate (apertizate) 345 Cap. 25. Tehnologia conservării produselor horticole princongelare 374 Cap. 26. Tehnologia băuturilor distilate din fructe 383 Cap. 27. Valorificarea produselor horticole din "gama a IV-a"... 392 BIBLIOGRAFIE 397
Vezi și alte cărți: legume

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0419 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

X

Confidențialitatea dvs.

Procesăm datele dvs. cu scopul de a vă oferi posibilitatea să comandați produsele noastre online, precum și pentru a vă oferi conținut care să fie adaptat la interesele și nevoile dvs. Analizăm aceste date pentru a obține informații cu privire la comportamentul și interesele vizitatorilor noștri. Împărtășim aceste informații partenerilor noștri pe baza consimțământului și/sau a interesului legitim. Mai jos vă puteți exercita, la nivel de partener, dreptul de a consimți sau de vă opune unui interes legimit pe baza unui scop specific.

Module cookie strict necesare

Aceste fișiere sunt strict necesare pentru buna funcționare a magazinului online (pentru plasarea comenzilor online, autenficare în cont, salvarea/procesarea opțiunilor dvs cu privire la modulele de tip cookie, etc.). Acestea nu necesită acordul dvs. pentru plasare/accesare și nu pot fi dezactivate (decât dacă nu țineți meapărat să intrați în setările browser-ului dvs și să le dezactivați de acolo, având ca rezultat negativ întreruperea funcționării normale a site-ului).