Fructe, legume si flori
Preț: 17,50 lei
Disponibilitate: în limita stocului
Autor: Adrian Chira
ISBN: 978-973-1822-16-7
Editura: M.A.S.T
Anul publicării: 2008
Pagini: 400
Format: 13X20
DESCRIERE
FRUCTE, LEGUME si FLORI Cuprins Cap. 1. Păstrarea în stare proaspătă a produselor horticole 9 Cap. 2. Tehnologia valorificării în stare proaspătă a căpşunelor şi a fructelor de arbuşti fructiferi 26 Cap. 3. Tehnologia valorificării în stare proaspătă a fructelor drupacee (sâmburoase) 33 Cap. 4 Tehnologia valorificării în stare proaspătă a fructelor pomacee (seminţoase) 44 Cap. 5. Tehnologia de valorificare a nucilor 57 Cap. 6. Tehnologia de valorificare în stare proaspătă a strugurilor de masă 64 Cap. 7. Tehnologia de valorificare în stare proaspătă legumelor solanacee de la care se consumă fructele 71 Cap. 8. Tehnologia de valorificare în stare proaspătă a legumelor curcubitaceae 84 Cap. 9. Tehnologia valorificării în stare proaspătă a legumelor de păstăi 96 Cap. 10. Tehnologia valorificării în stare proaspătă a legumelor de frunze şi a unor specii mai puţin răspândite 103 Cap. 11. Tehnologia valorificării în stare proaspătă a legu- melor bulboase.. 118 Cap. 12. Tehnologia valorificării legumelor rădăcinoase în stare proaspătă 137 Cap. 13. Tehnologia de valorificare a tuberculilor de cartof 150 Cap. 14. Tehnologia valorificării în stare proaspătă a legumelor din grupa verzei 165 Cap. 15. Tehnologia valorificării în stare proaspătă a ciupercilor comestibile cultivate 177 Cap. 16. Tehnologia valorificării florilor 181 Cap. 17. Valorificarea produselor horticole subtropicale şi tropicale 240 Cap. 18. Tehnologia valorificării seminţelor şi materialului săditor horticol 246 Cap. 19. Aspecte generale privind valorificarea prin prelucrare industrială a produselor horticole 264 Cap. 20. Tehnologia produselor semiindustrializate din fructe... 281 Cap. 21. Tehnologia produselor semiindustrializate din legume 290 Cap. 22. Tehnologii de deshidratare la produsele horticole 308 Cap. 23. Tehnologii de concentrare 326 Cap. 24. Tehnologia produselor pasteurizate şi termosterlizate (apertizate) 345 Cap. 25. Tehnologia conservării produselor horticole princongelare 374 Cap. 26. Tehnologia băuturilor distilate din fructe 383 Cap. 27. Valorificarea produselor horticole din "gama a IV-a"... 392 BIBLIOGRAFIE 397
Accesul clienţilor
-Promoţii
-- 57,00 leiPRP: 60,00 lei
- 33,15 leiPRP: 39,00 lei
- 25,76 leiPRP: 28,00 lei
RECENZII