Deserturi pentru părinţi şi copii sănătoşi

Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Ligia Pop
ISBN: 978-606-588-723-7
Editura: Curtea Veche
Anul publicării: 2014
Pagini: 224
Format: 18,50 X 24,4 cm
DESCRIERE
Deserturi pentru părinţi şi copii sănătoşi
Ligia Pop vă dezvăluie aici cum puteţi găti — în orice sezon — deserturi festive şi memorabile, precum şi gustări practice şi rapide, pe care copiii să le mănânce cu plăcere şi care să-i menţină supli, sănătoşi, energici. Acum, mai mult ca oricând, după ce a devenit mama unei fetiţe superbe, autoarea încearcă ingrediente noi şi combinaţii neaşteptate, folosind metode de preparare nonconformiste. Aşadar, ediţia de faţă conţine un număr aproape dublu de reţete, faţă de precedenta (publicată în 2011).
Autoarea a publicat anterior alte patru cărţi: Jurnal de sarcină (2014), Germeni şi vlăstari: surse de sănătate şi energie (2011, 2013), Reţete vegane fără foc (2010, 2012 şi 2014) şi Paşi în lumea muzicii (2007). Cu fiecare nouă carte de bucate, Ligia Pop transmite mai departe sfatul lui Hipocrate: „Hrana să vă fie medicament.“
Chiar dacă petrece mult timp împreună cu fetiţa, Ligia Pop nu şi-a uitat vechile pasiuni. În continuare, activează ca raw food chef (bucătar specializat în alimentaţia vegană fără foc), susţine demonstraţii culinare şi organizează anual la Bucureşti Raw Generation Expo, un eveniment naţional prin care promovează un stil de viaţă sănătos. De asemenea, este gazda unor show-uri TV online („Ligia’s Kitchen“ şi „De vorbă cu Ligia“). A câştigat, alături de alţi 15 bucătari din lume, titlul internaţional YouTube Next Chef.
Ligia Pop este licenţiată în muzică la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iaşi şi e profesoară de pian. Pentru mai multe detalii despre autoare, vizitaţi website-ul ei oficial: ligiapop. com.
Ligia Pop vă dezvăluie aici cum puteţi găti — în orice sezon — deserturi festive şi memorabile, precum şi gustări practice şi rapide, pe care copiii să le mănânce cu plăcere şi care să-i menţină supli, sănătoşi, energici. Acum, mai mult ca oricând, după ce a devenit mama unei fetiţe superbe, autoarea încearcă ingrediente noi şi combinaţii neaşteptate, folosind metode de preparare nonconformiste. Aşadar, ediţia de faţă conţine un număr aproape dublu de reţete, faţă de precedenta (publicată în 2011).
Autoarea a publicat anterior alte patru cărţi: Jurnal de sarcină (2014), Germeni şi vlăstari: surse de sănătate şi energie (2011, 2013), Reţete vegane fără foc (2010, 2012 şi 2014) şi Paşi în lumea muzicii (2007). Cu fiecare nouă carte de bucate, Ligia Pop transmite mai departe sfatul lui Hipocrate: „Hrana să vă fie medicament.“
Chiar dacă petrece mult timp împreună cu fetiţa, Ligia Pop nu şi-a uitat vechile pasiuni. În continuare, activează ca raw food chef (bucătar specializat în alimentaţia vegană fără foc), susţine demonstraţii culinare şi organizează anual la Bucureşti Raw Generation Expo, un eveniment naţional prin care promovează un stil de viaţă sănătos. De asemenea, este gazda unor show-uri TV online („Ligia’s Kitchen“ şi „De vorbă cu Ligia“). A câştigat, alături de alţi 15 bucătari din lume, titlul internaţional YouTube Next Chef.
Ligia Pop este licenţiată în muzică la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iaşi şi e profesoară de pian. Pentru mai multe detalii despre autoare, vizitaţi website-ul ei oficial: ligiapop. com.
Accesul clienţilor
-Promoţii
-- 118,80 leiPRP: 132,00 lei
- 47,20 leiPRP: 59,00 lei
- 42,75 leiPRP: 45,00 lei
RECENZII