Cresterea porcinelor in fermele mici conform cerintelor Uniunii Europene
Preț: 9,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Nicolae Zeneci
Editura: Alex & Alex
Anul publicării: 2009
Pagini: 157
Format: 13x20 cm
Categoria: Cresterea animalelor
Alertă stoc
DESCRIERE
Cresterea porcinelor in fermele mici conform cerintelor Uniunii Europene
Cuprins:
Cap. 1. Importanta cresterii porcinelor
Cap. 2. Rasele de porcine si utilizarea lor in producerea porcinelor pentru sacrificare
Cap. 3. Notiuni tehnologice in cresterea porcinelor
Cap. 4. Pregatirea scroafelor pt. reproductie si monta
Cap. 5. Intretinerea si hranirea vierilor de reproductie
Cap. 6. Intretinerea si hranirea scroafelor gestante
Cap. 7. Pregatirea scroafelor in vederea fatarii
Cap. 8. Ingrijirea purceilor si a scroafelor de la fatare pana la intarcare
Cap. 9. Intarcarea purceilor
Cap. 10. Intretinerea si hranirea purceilor intarcati
Cap. 11. Ingrasarea porcilor
Cap. 12. Ingrasarea timpurie pt. carne
Cap. 13. Ingrasarea pt. carne si grasime
Cap. 14. Unele particularitati in furajarea porcinelor
Cap. 15. Valorificarea productiei la porcine
Cap. 16. Masuri sanitare-veterinare in fermele mici de porcine
Cap. 17. Transportul porcinelor
Cap. 18. Eficienta economica in cresterea porcinelor
Cap. 19. Cerintele minime pt. protectia suinelor
Cap. 20. Norme de protecia muncii si a mediului in fermele mici de porcine
Bibliografie
Cuprins:
Cap. 1. Importanta cresterii porcinelor
Cap. 2. Rasele de porcine si utilizarea lor in producerea porcinelor pentru sacrificare
Cap. 3. Notiuni tehnologice in cresterea porcinelor
Cap. 4. Pregatirea scroafelor pt. reproductie si monta
Cap. 5. Intretinerea si hranirea vierilor de reproductie
Cap. 6. Intretinerea si hranirea scroafelor gestante
Cap. 7. Pregatirea scroafelor in vederea fatarii
Cap. 8. Ingrijirea purceilor si a scroafelor de la fatare pana la intarcare
Cap. 9. Intarcarea purceilor
Cap. 10. Intretinerea si hranirea purceilor intarcati
Cap. 11. Ingrasarea porcilor
Cap. 12. Ingrasarea timpurie pt. carne
Cap. 13. Ingrasarea pt. carne si grasime
Cap. 14. Unele particularitati in furajarea porcinelor
Cap. 15. Valorificarea productiei la porcine
Cap. 16. Masuri sanitare-veterinare in fermele mici de porcine
Cap. 17. Transportul porcinelor
Cap. 18. Eficienta economica in cresterea porcinelor
Cap. 19. Cerintele minime pt. protectia suinelor
Cap. 20. Norme de protecia muncii si a mediului in fermele mici de porcine
Bibliografie
Accesul clienţilor
-Noutati
-- 47,20 leiPRP: 59,00 lei
Promoţii
-- 47,20 leiPRP: 59,00 lei
- 42,75 leiPRP: 45,00 lei
- 69,35 leiPRP: 73,00 lei
RECENZII