CHAMPIGNON - tehnologia de cultura
Preț: 26,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Dr. Ing. Ioana Tudor
Editura: Lucman
Anul publicării: 2010
Pagini: 288
Format: 13x20
DESCRIERE
CHAMPIGNON - tehnologia de cultura
"CHAMPIGNON, cea mai cultivata si consumata specie de ciuperci de pe Terra, face subiectul acestei lucrari, cand pentru prima data este prezenta ca o afacere sigura si rentabila. Prin continutul de aminoacizi din proteine, de saruri minerale, vitamine, fara colesterol, grasini, sare si zaharuri, ciupercile sunt considerate un aliment complet. Champignons contine de 12ori mai multi antioxidanti decat germenii de grau si de 4 ori mai mult decat ficatul de pasare - surse principale de ergotioneina recunoscute in prezent. Prin procesare cantitatea de antioxidant nu scade... "
"CHAMPIGNON, cea mai cultivata si consumata specie de ciuperci de pe Terra, face subiectul acestei lucrari, cand pentru prima data este prezenta ca o afacere sigura si rentabila. Prin continutul de aminoacizi din proteine, de saruri minerale, vitamine, fara colesterol, grasini, sare si zaharuri, ciupercile sunt considerate un aliment complet. Champignons contine de 12ori mai multi antioxidanti decat germenii de grau si de 4 ori mai mult decat ficatul de pasare - surse principale de ergotioneina recunoscute in prezent. Prin procesare cantitatea de antioxidant nu scade... "
Accesul clienţilor
-Promoţii
-- 47,20 leiPRP: 59,00 lei
- 42,75 leiPRP: 45,00 lei
- 69,35 leiPRP: 73,00 lei
RECENZII