Ce gatim, cum gatim
Preț: 5,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Hemry Paul Pellaprat
Editura: Venus
Anul publicării: 2002
Pagini: 272
Format: 13X20
DESCRIERE
CE GATIM, CUM GATIM - O carte de bucate pe gustul tuturor
Cuprins:
Antreuri
Reci
Calde
Reci sau calde
Salate
Borşuri, ciorbe, supe
Fără carne
Cu carne
Mâncări
Fără carne Cu carne
Fripturi Tocaturi
Mâncări cu fructe
Un alt fel de felul întâi
Budinci
Sufleuri
Peşte
Trufandale
Vânatul
Garnituri
Preparate iradifionale
Câteva reţete speciale
"Sosuri
Sosuri calde bmn6
Sosuri calde albe
Sosuri reci
Sosuri străine
Sosuri dulci
Aluaturi
Dulciuri de toate felurile
Prăjituri speciale
Torturi şi îngheţate Umpluturi
Pentru aluaturi şi plăcinte
Pentru prăjituri şi torturi
Deserturi rafinate
Un alt fel de felul trei
Budinci
Sufleuri
Cuprins:
Antreuri
Reci
Calde
Reci sau calde
Salate
Borşuri, ciorbe, supe
Fără carne
Cu carne
Mâncări
Fără carne Cu carne
Fripturi Tocaturi
Mâncări cu fructe
Un alt fel de felul întâi
Budinci
Sufleuri
Peşte
Trufandale
Vânatul
Garnituri
Preparate iradifionale
Câteva reţete speciale
"Sosuri
Sosuri calde bmn6
Sosuri calde albe
Sosuri reci
Sosuri străine
Sosuri dulci
Aluaturi
Dulciuri de toate felurile
Prăjituri speciale
Torturi şi îngheţate Umpluturi
Pentru aluaturi şi plăcinte
Pentru prăjituri şi torturi
Deserturi rafinate
Un alt fel de felul trei
Budinci
Sufleuri
Accesul clienţilor
-Promoţii
-- 57,00 leiPRP: 60,00 lei
- 33,15 leiPRP: 39,00 lei
- 25,76 leiPRP: 28,00 lei
RECENZII