Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: în limita stocului
Autor: Josef Pischl
ISBN: 978-973-1822-48-8
Editura: M.A.S.T
Anul publicării: 2009
Pagini: 176
Format: 13X20
DESCRIERE
"Pischl" este cea mai completa şi mai de succes carte despre producerea rachiului din Austria. Conţine, printre altele, o descriere exhaustiva a materiilor prime, a importantei şi utilizării drojdiei de cultura pura, descrierea metodelor de filtrare şi a filtrelor şi o prezentare exhaustiva a instalaţiilor de distilare simple şi cu dispozitiv de rectificare (coloana), a procesului de rectificare, a pieselor coloanei şi a distilării cu şi fârâ coloana.
Anexa scrisa de Peter Jâger prezintă decoctul, fermentaţia şi distilarea rachiului din cereale.
Din cuprins:
• Materii prime
• Cuve de fermentaţie şi îngrijirea acestorc
• Prepararea decoctului
• Fermentaţia alcoolica
• Utilizarea drojdiei de cultura pura
• Distilarea
• Stabilirea conţinutului de alcool
• Aducerea la târia de consum
• Filtrarea
• Specialităţi
• Depozitarea
• Comercializarea
• Rachiurile
Anexa scrisa de Peter Jâger prezintă decoctul, fermentaţia şi distilarea rachiului din cereale.
Din cuprins:
• Materii prime
• Cuve de fermentaţie şi îngrijirea acestorc
• Prepararea decoctului
• Fermentaţia alcoolica
• Utilizarea drojdiei de cultura pura
• Distilarea
• Stabilirea conţinutului de alcool
• Aducerea la târia de consum
• Filtrarea
• Specialităţi
• Depozitarea
• Comercializarea
• Rachiurile
Accesul clienţilor
-Promoţii
-- 57,00 leiPRP: 60,00 lei
- 33,15 leiPRP: 39,00 lei
- 25,76 leiPRP: 28,00 lei
RECENZII