Carnati salamuri si leber - Producere si comercializare
PreÈ›: 14,00 lei
Disponibilitate: în limita stocului
Autor: Franz Doppler, Roman Elbensteiner
ISBN: 978-973-1822-15-0
Editura: M.A.S.T
Anul publicării: 2013
Ediția: a II-a
Pagini: 142
DESCRIERE
CARNATI, SALAMURI sI LEBAR
Metode profesioniste de producere a cârnaţilor, salamurilor şi leberului.
Gata cu gustul de fabrică a! produselor de serie: cartea vă oferă cunoştinţe tehnice concentrate, îndrumări practice si refete testate pentru cârnafi, salamuri şi leber cu o notă specială!
•Ghid pas cu pas.
•Sfaturi profesioniste de la măcelari.
•Reţete clasice şi noi.
•Capitol pentru calcularea costurilor.
Franz Doppler
Maestru măcelar şi pedagog, cu cursuri la Hohere Bundeslehr-und Forschungsanstalt Francisco Josephinum din Wieselburg, şi pasionat producător şi reinventator de cârnafi.
Prof. ing. Roman Eibensteiner Profesor de administraţia afacerilor la Hohere Bundeslehr-und Forschungsanstalt Francisco Josephinum din Wieselburg, expert în calculaţii.
Metode profesioniste de producere a cârnaţilor, salamurilor şi leberului.
Gata cu gustul de fabrică a! produselor de serie: cartea vă oferă cunoştinţe tehnice concentrate, îndrumări practice si refete testate pentru cârnafi, salamuri şi leber cu o notă specială!
•Ghid pas cu pas.
•Sfaturi profesioniste de la măcelari.
•Reţete clasice şi noi.
•Capitol pentru calcularea costurilor.
Franz Doppler
Maestru măcelar şi pedagog, cu cursuri la Hohere Bundeslehr-und Forschungsanstalt Francisco Josephinum din Wieselburg, şi pasionat producător şi reinventator de cârnafi.
Prof. ing. Roman Eibensteiner Profesor de administraţia afacerilor la Hohere Bundeslehr-und Forschungsanstalt Francisco Josephinum din Wieselburg, expert în calculaţii.
Accesul clienţilor
-Promoţii
-- 57,00 leiPRP: 60,00 lei
- 33,15 leiPRP: 39,00 lei
- 25,76 leiPRP: 28,00 lei
RECENZII