333 - Cocteiluri si bauturi de casa

Preț: 10,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Mircea Georgescu
Editura: Andreas
Anul publicării: 2010
Pagini: 128
Format: 13x20 cm
DESCRIERE
333 - Cocteiluri si bauturi de casa
Prezenta culegere, ce este oferitã EXCLUSIV celor ce apreciazã savoarea unei bãuturi si nu "consumatorilor?, recunoscuti de altfel ca deloc amatori de fineturi, a avut initial la bazã mai multe retete puse la dispozitie de corpul ambasadelor acreditate la Bucuresti, pe care au fost "grefate? ulteriori mai multe retete de casã, majoritar dintre cele nealcoolice, precum si multe dintre ofertele unor localuri din Capitalã, puse la dispozitie de mai multi amici barmani si un vãr, proprietar de bar.
Dintre multele variante ale istoriei, referitoare la aparitia cocteilurilor (adicã a bãuturilor amestecate, în fapt) cea mai credibilã este cea care îl atestã pe celebrul medic al antichitãtii, Hipocrate din Cos, ca fiind primul ce ar fi obtinut-o, fiind vorba de un tonic medicamentos, un amestec de vin, rãsinã si migdale amare.
Desi sunt si câteva capitole "scurte?, douã chiar extrem de scurte, am preferat aceastã formã de prezentare, pentru cã mi s-a pãrut incorect a trece într-un acelasi capitol retetele pe bazã de vin si sampanie, asocierea fiind fortatã, de "veri primari? în cea mai optimistã dintre acceptii.
Prezenta culegere, ce este oferitã EXCLUSIV celor ce apreciazã savoarea unei bãuturi si nu "consumatorilor?, recunoscuti de altfel ca deloc amatori de fineturi, a avut initial la bazã mai multe retete puse la dispozitie de corpul ambasadelor acreditate la Bucuresti, pe care au fost "grefate? ulteriori mai multe retete de casã, majoritar dintre cele nealcoolice, precum si multe dintre ofertele unor localuri din Capitalã, puse la dispozitie de mai multi amici barmani si un vãr, proprietar de bar.
Dintre multele variante ale istoriei, referitoare la aparitia cocteilurilor (adicã a bãuturilor amestecate, în fapt) cea mai credibilã este cea care îl atestã pe celebrul medic al antichitãtii, Hipocrate din Cos, ca fiind primul ce ar fi obtinut-o, fiind vorba de un tonic medicamentos, un amestec de vin, rãsinã si migdale amare.
Desi sunt si câteva capitole "scurte?, douã chiar extrem de scurte, am preferat aceastã formã de prezentare, pentru cã mi s-a pãrut incorect a trece într-un acelasi capitol retetele pe bazã de vin si sampanie, asocierea fiind fortatã, de "veri primari? în cea mai optimistã dintre acceptii.
Accesul clienţilor
-Promoţii
-- 118,80 leiPRP: 132,00 lei
- 47,20 leiPRP: 59,00 lei
- 42,75 leiPRP: 45,00 lei
RECENZII